zaterdag 31 december 2016

Gelukkig nieuwjaar!


 Nog een aantal uren te gaan en dan maken we een begin aan 2017. Weer een jaar erbij met een hoop mooie herinneringen voor later en leuke dingen om naar uit te kijken! Het laatste artikel van 2017..

Om te beginnen met mijn blog: mijn blog is ook dit jaar gegroeid, iets waar ik erg trots op ben. Het bloggen heeft dit jaar ook een tijd stil gelegen, ik had er gewoonweg de energie niet voor, ik ben blij dat ik het onlangs toch weer heb opgepakt. Ik heb mooie samenwerkingen gehad en daar ben ik enorm dankbaar voor, omdat deze bedrijven/webshops het vertrouwen in mij hebben/hadden om een samenwerking aan te gaan.

Hopelijk vinden ze een oplossing voor mijn darmklachten, in het ziekenhuis kunnen ze me voor nu niet verder helpen. Ik moet terug komen als het erger wordt.

Daarnaast hoop ik volgend jaar weer te kunnen genieten van een vakantie in Spanje & er staan een aantal leuke dingen op de planning voor 2017. Daar kan ik nu nog niet teveel over vertellen, maar jullie gaan er nog zeker meer over horen!

Aan goede voornemens ga ik niet meer beginnen, de meeste houd ik toch niet vol. Ik hoop dat ik in 2017 weer een hoop mooie sieraden mag maken voor Jaoillerie en weer een heleboel mooie dingen mag meemaken.

Verder wil ik jullie op deze manier een leuke en gezellige avond toewensen. Op naar een gelukkig, gezond en liefdevol 2017!

12 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.