dinsdag 27 december 2016

Purpuz planner

 Ik ben een ontzettende controlfreak, heb graag alle touwtjes in handen, weet het liefst een maand van tevoren waar ik aan toe ben en laat niets aan het toeval over. Toch ben ik in het plannen van mijn blogposts niet zo'n ster. Zo heb ik de ene keer bijna 2 weken vooruit gepland en het andere moment moet ik nog wat inplannen voor de dag erna. De Purpuz planner brengt daar verandering in en helpt mij om doelen te stellen én ze te halen!

365 dagen lang helpt de Purpuz planner mij om doelen te stellen én ze te halen. De Purpuz planner biedt je 8 tools om je doel(en) te halen. De eerste 4 tools helpen je jouw dromen om te zetten in een planbaar doel, daarnaast zijn er 2 tools die je helpen plannen ideaal voor de planning queens zoals ik en nog 2 tools die je laten reflecteren op de voortgang naar het behalen van je doel. Deze 8 tools worden één voor één duidelijk uitgelegd, zodat je de planner effectief kunt gebruiken.


Elke maand begint eerst met een maandoverzicht, gevolgd door weekoverzichten en aan het einde van de maand een reflectie over de afgelopen maand.

Leuk detail is dat elk weekoverzicht is voorzien van een inspirerende quote, onderaan de pagina is ruimte voor je week to-do's en creatieve ruimte om je ideeën en hersenspinsels op vast te leggen. Ook is elk weekoverzicht voorzien van een uitdaging die is geïnspireerd op de quote van die week.De planner is voorzien van een aantal prachtige afbeeldingen die een en al rust uitstralen.


Achterin de planner is ruimte voor afspraken voor volgend jaar, tips om te plannen, werkbladen; de purpuz matrix, purpuz canvas, purpuz map en nog heel veel extra creatieve ruimte.


Naast dat er veel aandacht is besteed aan de binnenkant van de planner, ziet de buitenkant er ook strak uit. De kaft is van linnen met gouden opdruk, op de rug van het boek staat 'wie in balans zijn doel haalt, is gelukkig en succesvol', het papier wat gebruikt is om op te schrijven is stevig en van goede kwaliteit.Ik kan niets anders zeggen dan dat ik erg blij ben met de Purpuz planner, hij is ontzettend gebruiksvriendelijk, helpt bij het behalen van je doelen en ziet er ook nog eens stijlvol uit. Je eigen life coach in de vorm van een stijlvolle planner.

Je scoort deze planner hier & kost €34,99.

Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

10 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Oh ik als op en top planfanaat moet dit hebben! Heerlijk om alles te ordenen en vast te zetten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een fijne en handige planner! xx

   Verwijderen
 2. Ziet er leuk uit! Zelf gebruik ik een reguliere agenda :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan inderdaad ook, maar dit is net iets meer dan alleen een agenda. xx

   Verwijderen
 3. Ik heb hem ook ontvangen en vandaag is ook bij mij het artikel online gekomen. Ik ben mega enthousiast, dit is echt een super agenda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die planner ziet er zo handig uit. Jammer dat ik er al 2 heb voor het komende jaar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf ben ik juist totaal geen planner of control freak. Ik zou juist iets zorgvuldiger moeten zijn dus misschien is dit wel wat voor mij haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben dol op planners er ligt bij mij een hele mooie planner klaar voor 2017.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben benieuwd naar welke planner jij hebt! xx

   Verwijderen