zaterdag 24 december 2016

Secret Santa pakketje

 Samen met een aantal andere beauty bloggers deden we secret santa pakketjes voor elkaar, super leuk! Vandaag laat ik je zien wat er in mijn secret santa pakketje zit en wie mijn secret santa is.


Alles was erg leuk ingepakt, echter zat daardoor ook alles onder de gouden glitters, haha. Ook kwam er uit elk pakketje confetti in allerlei vormen.Jolanda van Zazazoo was mijn secret santa en deed er een leuk kaartje bij.In het eerste pakketje wat ik opende kwam ik een Yankee Candle tart tegen in de geur sweet apple. Ik heb er al even aan geroken en hij ruikt lekker zoet, dit is mijn eerste Yankee Candle product en ben er erg benieuwd naar.


Ik kreeg ook een heerlijk maskertje van Garnier, hier ben ik erg benieuwd naar.


In een organza zakje zaten deze twee potjes en een gelukspoppetje. In het ene potje zit créme en in het andere potje zit een vloeibare shimmer, i like!  


Ook kwam ik dit mooie palette tegen van Alverde van de DM. Ik ken het merk wel, maar heb er nog nooit iets van geprobeerd, daar komt nu dus verandering in. Hier ben ik erg benieuwd naar.


Daarnaast kreeg ik ook nog een zuiverend klei masker van L'Oréal en een maskertje van Schaebens, dit merk ken ik nog niet, maar ben er erg benieuwd naar.


Hierboven nog even een foto van de figuurtjes confetti die Jolanda overal in had gestopt, erg leuk! Ik ben erg blij met mijn secret santa pakketje en ben ook erg benieuwd wat mijn secret santa ontvanger ervan vindt.

10 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat leuk! Vooral die Yankee Candle melt is erg lekker ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk pakketje heb je gekregen zeg! Het maskertje van Garnier is super fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk concept :) Altijd leuk zo'n initiatief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Wat een mooi palette en ik zie wat onbekende merken, leuk om zo weer eens wat nieuws te ontdekken!Leuk pakket!
  Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dat Garnier masker is super fijn!! Fijne feestdagen! X

  BeantwoordenVerwijderen