zaterdag 3 december 2016

W7 Glowcomotion shimmer highlighter

 Ik had al een hoop goede dingen gehoord en gelezen over de glowcomotion shimmer highlighter van W7. Naast dat het een goede highlighter zou zijn, zou het ook nog eens een goede dupe zijn. Na al die verhalen werd het tijd om hem zelf eens te proberen. 


Het ronde doosje is niet erg spannend, op de voorkant vinden we alleen de naam van het product, het merk en waar het product voor is. 

Op de achterkant vind je de ingrediënten.


Aan de binnenkant van het deksel zit een spiegel, erg handig. Glowcomotion is dierproefvrij, bevat 8,5 gram en je kunt hem voor €4,99 kopen bij de op=op voordeelshop of bij Boozyshop voor €5,49.


De Glowcomotion shimmer highlighter heeft een koele, gouden tint en is ontzettend goed gepigmenteerd. Oppassen met je kwast dat je niet teveel oppakt. 

Naast shimmer en highlighter staat er ook eyeshadow op het doosje. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar gezien de goede pigmentatie, kan ik me heel goed voorstellen dat je hem ook als oogschaduw kunt gebruiken.

Het schijnt een goede dupe te zijn van The Balm Mary-Lou Manizer. Ik heb deze highlighter niet in mijn bezit, dus ik kan ze niet vergelijken, maar van wat ik ervan heb gezien bij andere bloggers komt hij erg goed in de buurt. Glowcomotion is iets koeler van kleur.

7 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een mooie highlighter zeg! Ik heb de The Balm Mary-Lou Manizer wel en hij lijkt er inderdaad erg op zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook en gebruik hem elke dag! Ben er echt heel blij mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, deze staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Nu kan ik goed zien hoe hij shimmert!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige shimer! Die verdwijnt in mijn winkelmandje als ik hem tegenkom! 👌🏻

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is zeker de moeite waard! Gebruik hem nu iedere dag. xx

   Verwijderen