donderdag 5 januari 2017

Alverde oogschaduwpalette - Fairy nudes

 In mijn secret santa pakketje zat dit oogschaduwpalette van Alverde. Ik kende het merk wel, maar moet bekennen dat ik er nog nooit iets van geprobeerd had. Alverde is het veganistische huismerk van de DM. Naast make-up hebben ze ook deodorant, douchegel, bodybutter en meer.


De meeste make-up producten van Alverde hebben een groene verpakking of groene dop, zo ook dit oogschaduwpalette. Op de voorkant staat alleen DM Alverde naturkosmetik en er zit een venster in, waardoor je de kleuren oogschaduw kunt zien.


Ik heb oogschaduwpalette #02 fairy nudes, het bevat onder andere jojoba olie.

Ingrediënten:
Talc, mica, caprylic/capric triglyceride, magnesium stearate, silica, levulinic acid, p-anisic acid, sodium levulinate, glycerin, tocopherol, aqua, simmondsia chinensis seed oil, tourmaline, helianthus annuus seed oil, ascorbyl palmitate, tocopheryl acetate, bisabolol, tin ozide, maltodextrin, ci 77891, ci 77492, ci 77491, ci 77499, ci 75470, ci 77742.


Het palette heeft in het deksel een spiegeltje zitten en het bevat een dubbelzijdige spons applicator.

In totaal zitten er 8 kleuren in het palette, zowel matte als shimmer en van licht tot donker. Met dit palette kun je makkelijk een subtiele ooglook maken, maar ook een wat heftigere avondlook voor het stappen.


De kleuren zijn, tot mijn verbazing, erg goed gepigmenteerd, ook de matte tinten. Ze laten zich goed blenden. Het zijn stuk voor stuk prachtige kleuren, waar je mooie ooglooks mee kunt maken.

Het palette kost €4,95 en is te koop bij de DM in Duitsland.

10 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een prachtige kleuren! Dat pigment is echt #goals haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende dit merk nog niet. Wat een mooie en intense kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er best leuk uit qua kleuren, al ben ik geen fan van de groene vormgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie zelf ook liever een zwarte verpakking ;)

   Verwijderen
 4. Wat een mooie kwaliteit zeg. Ik heb de make-up van Alverde wel eens gespot maar had eerlijk gezegd niet deze mooie kwaliteit verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi palette is dit van Alverde. Ik koop geregeld producten van dit fijne merk. Al helemaal nu ik meer natuurlijke producten wil gebruiken. :) De swatches zien er ook echt veelbelovend uit. Ook helemaal niet korrelig o.i.d. Dit palette ga ik zeker onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh mooie kleurtjes! Ik ben zelf nooit zo'n fan van dit soort kleine kwastjes die erbij zitten, maar als je hem ergens mee naartoe neemt kan het soms handig zijn. Wel goed gepigmenteerd inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen