woensdag 25 januari 2017

Ik als blogger - tag

 De ik als blogger tag gaat sinds kort rond in bloggersland, het leek me leuk om hem ook in te vullen. Het is al een tijdje geleden dat ik een tag invulde en een tijdje terug gaf ik ook aan dat ik meer persoonlijke dingen wilde delen, dus bij deze. De tag is bedacht door Patricia.

1. Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?
Ik haal mijn inspiratie overal vandaan. Zo krijg ik blog ideeën van afbeeldingen die ik tegenkom op Pinterest, als ik onder de douche sta of in bed lig. Als ik niets weet trek ik gewoon mijn make-up en verzorgingskasten open. Ik heb ook altijd een schriftje bij me om blog ideeën in op te schrijven.
 • 2. Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?
Meestal een mok met mijn favoriete thee; turkish apple, maar in de zomer staat hier een glas water of aanmaaklimonade. Meestal eet ik niets tijdens het bloggen, soms pak ik er een chocolaatje of wat chips bij.

3. Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?Zo rond oktober bedenk ik me altijd dat ik moet gaan beginnen met het maken van kerst blogposts en een jaaroverzicht. In de praktijk blijkt dit, tot nu toe, elke keer anders te gaan. Ik begin er vaak veel te laat mee, soms maak ik het overzicht nog in een van de laatste weken van het jaar.
 • 4. Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?
 • Jezelf zijn en blijven. Je eigen weg/draai vinden in het bloggen en hieraan vasthouden.

 • 5. Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
 • Ik probeer zoveel mogelijk in het weekend te doen en zo ver mogelijk vooruit te plannen. Dit lukt echter niet altijd, vaak maak ik doordeweeks 's avonds ook nog even tijd om met mijn blog bezig te zijn.

 • 6. Wat zou je nog willen bereiken als blogger?
 • Ik zou graag meer unieke bezoekers willen, meer mensen bereiken. Daarnaast zou ik graag eens naar een pers event gaan voor mijn blog.

 • 7. Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
 • Ligt eraan wat voor artikel het is. Als het een persoonlijk artikel is of bijvoorbeeld een outfitpost, dan ben ik wel wat onzeker, hoe gaan mensen erop reageren en wat vinden ze ervan?

 • 8. Heb jij veel contact met collegabloggers?
 • Sinds een tijd zit ik in een erg leuke groepsapp met mede beautybloggers, erg leuk om elkaar zo te helpen en beter te leren kennen. 

 • 9. Wat voor muziek of welke tv-zender heb je het liefst aan onder het bloggen?
 • De tv staat uit als ik blog of vriendlief is ermee bezig, muziek heb ik ook niet altijd aan staan, maar als ik muziek luister dan is het een afspeellijst van Youtube of op iTunes. Dit varieert van top 40 muziek, 90's muziek tot een playlist van het foute uur.

 • 10. Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?
 • Vrijdag, ik ben die dag altijd vrij, omdat ik maar 4 dagen per week werk. Op de vrijdag kan ik dan een hoop foto's en artikelen maken en dan kan ik het weekend andere leuke dingen doen.

 • 11. Op welk artikel op je blog ben jij het meest trots?
 • Ik zou er zo snel niet één specifieke blogpost uit kunnen pikken, ik ben trots op elk artikel wat ik maak, anders zou ik het niet plaatsen.

 • 12. Waarom zou iemand een blog moeten starten?
 • Omdat het je leuk lijkt om dingen met anderen te delen, dit kan vanalles zijn; op gebied van beauty, lifestyle, diy's, persoonlijke verhalen of iets heel anders.

Ga jij deze tag ook invullen? Laat het me even weten! Ben erg benieuwd naar jullie antwoorden.

13 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Leuke tag!! En je moet echt niet onzeker zijn over je outfit posts!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag is dit . Je hebt een leuke blog nergens om je onzeker over te voelen vooral niet je outfit foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag zo weet je net weer even wat meer over jou :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag hihi! Je hoeft nooit onzeker te zijn hoor ik vind je blog erg leuk en mooie content hihi XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze kende ik nog niet, wat een leuke tag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tag hoor meis! Enne, zeker niet onzeker zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om je antwoorden te lezen, ik kende de tag nog niet. Ik heb ook altijd een grote mok thee bij me als ik aan het bloggen ben. Ik zal het overwegen om de tag ook in te vullen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk, ben benieuwd naar jouw antwoorden! xx

   Verwijderen