vrijdag 6 januari 2017

Lady Speed Stick invisible dry powder - wild freesia

 Lady Speed Stick is een vrij populair merk onder bloggers, wat veel in Amerika wordt verkocht. Gelukkig is het merk overgewaaid naar Nederland en is het in verschillende Nederlandse webshops te koop. Van Exclusivescents mocht ik er een proberen.


Voor ik de Lady Speed Stick ging gebruiken, maakte ik altijd gebruik van een spuit deo van Nivea, eerlijk gezegd ben ik niet zo'n fan van rollers en deo sticks. Door alle goede verhalen over de Lady Speed Stick wilde ik het toch een kans geven, aangezien ik erg nieuwsgierig was geworden ernaar.

De Lady Speed Stick zit in een paarse huls, met aan de onderkant een wieltje om de stick in en uit te draaien.

Ik ging voor de geur wild freesia, het is frisse en lichtzoete geur, erg lekker! 


De Lady Speed Stick belooft 24 uur lang protection, freshness morning to night. Het wennen aan het gebruik van een stick in plaats van een spuit deo was binnen een paar dagen gewend. 

Gedurende de dag ruik je de frisse lichtzoete geur van wild freesia, hij is subtiel aanwezig en niet overheersend. De Lady Speed Stick houdt mij daadwerkelijk de hele dag door droog en voorziet mij van een fris geurtje. 

Ik ben werkzaam als tandartsassistente, waar ik een wit schort moet dragen. Voorheen had ik weleens last van natte plekken onder mijn oksels en na een langere tijd zelfs verkleuring van de stof onder de oksels door het zweten, dat is nu verleden tijd! De Lady Speed Stick is een anti-perspirant, deze vermindert de zweetproductie, in tegenstelling tot een anti-transpirant, die alleen de nare luchtjes tegen gaat.

In tegenstelling tot de meeste deodorants die alleen de zweetgeur tegen gaan, gaat de Lady Speed Stick ook echt het zweten tegen. Dit is een wat grotere stick van 65 gram, hier kun je lang mee doen. De normale variant bevat 40 gram, ook deze gaat behoorlijk lang mee (lees: een paar maanden).


Ik ben ontzettend tevreden over de Lady Speed Stick en ik gebruik niets anders meer dan dit. Als deze op is ga ik zeker weer nieuwe bestellen, ik ben dan ook erg benieuwd naar de andere geuren. Je vind de Lady Speed Stick hier en kost €8,99 (65 gr.).

Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

10 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Deze wil ik super graag een keer proberen, hoor er vrijwel alleen goede dingen over!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook zo tevreden over Lady Speed Stick! Deze geur heb ik nog nooit geprobeerd, maar mijn favoriet is Orchard Blossom! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Orchard Blossom heb ik dan weer nog nooit geprobeerd, ga ik zeker eens doen! xx

   Verwijderen
 3. Oooh, nu heb je me zo enorm benieuwd gemaakt naar deze geur! Lijkt me echt iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Vond ik in eerste instantie ook niet, vond het niet zo'n fris idee, maar na het proberen van de Lady Speed Stick ben ik om! Hij houdt me echt de hele dag droog en dat vind ik erg fijn. xx

   Verwijderen
 5. Ik heb er ook weer 1 meegenomen, jammer dat ze hier ruim het dubbele vragen qua prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk komt er een dag dat we ze gewoon bij de Kruidvat of de Etos kunnen kopen. xx

   Verwijderen