vrijdag 13 januari 2017

Mijn favoriete winkels & webshops voor make-up & verzorgingsproducten

 Ik koop mijn make-up producten in verschillende winkels en via diverse webshops. Toch zijn er een aantal winkels/webshops waar je het liefst bepaalde producten koopt. Vandaag laat ik je mijn favoriete winkels en webshops zien voor make-up & verzorginsproducten en vertel ik erbij wat ik er koop.

Kruidvat - Ik ben een groot fan van de Kruidvat, vriendlief zegt wel eens dat ik de hoofdsponsor ben van deze winkel. Een hoop producten haal ik hier vandaan, zowel make-up als verzorgingsproducten. De huismerk producten van Kruidvat vind ik ook erg fijn, soms hebben ze leuke acties, zoals make-up van Freedom, Make up Revolution en i heart makeup. Ook de eigen merk parfums zijn top!

Hema - Meestal ga ik naar de Hema voor superleuke notitieblokjes, schriften en stickers, maar ook voor make-up en verzorgingsproducten kun je hier prima terecht. Zelf haal ik hier voornamelijk tissues, wattenstaafjes, gezichtsmaskertjes en de wenkbrauwgel.

Etos - Helaas hebben wij geen Etos in het dorp, maar ik vind dat ze altijd goede 1+1 acties hebben (op Kneipp bijvoorbeeld). De Etos verkoopt sinds een tijdje make-up van Make up Revolution, yay! Ook de eigen merk verzorgingsproducten van Etos zijn prima (Botanical Boost collectie).

DM - Liefde voor de DM! Je moet er wel voor naar Duitsland (wij wonen gelukkig dichtbij), maar dan heb je ook wat. Hier sla ik altijd, met veel plezier, grote voorraden douchegel in, daarnaast liggen de limited editions van Catrice en Essence hier vaak al een maand eerder in de schappen. DM heeft haar eigen make-up merk, met name de make-up kwasten hiervan vind ik erg fijn, ook verkopen ze hier make-up van P2 en Manhattan.MAC - Sinds kort zit er een MAC store in Nijmegen, woehoe! Ik ben dol op de lipsticks van MAC en er staan er dan ook nog aardig wat op mijn wishlist.

Ici Paris - Een keer in de zoveel tijd sla ik hier een heleboel wattenschijfjes in, ik vind die van de Ici Paris zó fijn! Ze pluizen niet en zijn lekker stevig.

Lush - Ik ben dol op de Lush! Heerlijke producten hebben ze daar, als ik in de Lush loop baal ik ook altijd dat we geen bad hebben. Hier haal ik eigenlijk vanalles, douchegel, conditioner, nagelriemcréme, dust powder, lip scrub, toners & meer.

The Body Shop - Hier haal ik vooral body butters (wie kent ze niet!?) en douchegel.

Rituals - Ik ben gek op the Ritual of Sakura lijn! Ook Yogi Flow & Zensation vind ik erg lekker.

Sabon - De dichtstbijzijnde zit helaas in Zwolle, als ik hier binnenloop laat ik altijd mijn handen scrubben, heerlijk! Hier thuis heb ik uiteraard ook een pot scrub en meerdere handcrémes, want ook die zijn erg fijn.

De Apotheek - Bij de apotheek bij ons in het dorp verkopen ze erg fijne merken, zoals La Roche-Posay, Vichy, Bio-Oil, Eucerin, Weleda en Embryolisse.

Exclusive Scents.nl - Als je, net zoals ik, gek bent op de Lady Speed Sticks, dan wordt het lastig voor je in Nederland. Gelukkig zijn er Nederlandse webshops waarop je ze kunt bestellen. Hopelijk kunnen we ze op een dag gewoon bij de Kruidvat en de Etos shoppen, zou een stuk makkelijker zijn.

Boozyshop - Ze verkopen hier heel veel prachtige make-up merken, ik probeer niet te veel op deze webshop te komen, want dat is niet best voor de portemonnee. Ik bestel hier met name losse oogschaduw pans van Morphe & Nabla, Sleek bestel ik hier ook, daarnaast vind je hier ook de lip tars van OCC (hebben, hebben)!!

Makeupmusthaves - Is vergelijkbaar met Boozyshop, alleen hier kun je Yankee Candle kopen! Ook hier geldt; niet goed voor de portemonnee.

 Wat zijn jouw favoriete make-up winkels/webshops?

7 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Oeh ik kan me eigenlijk wel plaatsen in al deze winkels en webshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw lijst heeft een hoop shops waar ik ook van hou.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In jouw lijst van winkels kan ik mij helemaal terugvinden. Qua webshops bestel ik soms bij Feelunique en Beautybay

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die twee webshops ken ik nog niet, maar ga er zeker even een kijkje nemen! xx

   Verwijderen
 4. Ja hoor deze vind ik allemaal geweldig! Ik betrap mezelf er wel op dat ik teveel koop bij Kruidvat hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga er ook altijd met meer weg dan de bedoeling was. xx

   Verwijderen
 5. Zoveel handige tips, bedankt om te delen!

  BeantwoordenVerwijderen