zaterdag 14 januari 2017

Ziaja energising shower scrub - orange butter

 Ik vind het heerlijk om mezelf zo nu en dan lekker te scrubben onder de douche. Door deze scrub met sinaasappelgeur van Ziaja kreeg ik al helemaal zin in de zomervakantie, wat een heerlijke frisse geur!


De energising shower scrub zit in een grote oranje pot met een witte schroefdeksel. Op de voorkant staat een sinaasappel getekend, de naam van het product en op de achterkant vind je de nodige informatie, wat het product doet, hoe je het moet gebruiken en de ingrediënten. 


De scrub zelf is oranje, net zoals de sinaasappels. Er komt me een heerlijke frisse sinaasappelgeur tegemoet bij het openen van de pot. Tijdens het scrubben onder de douche krijg ik hierdoor spontaan zin in de zomervakantie, ik zie mezelf al op het strand in Spanje liggen en het voelt echt als een me-time momentje.

Ingrediënten:
Aqua (water), coco glucoside, glycerin, polyethylene, cocamidopropyl betaine, carbomer, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, citrus aurantium dulcis (orange) peel wax, hydrogenated vegetable oil, tocopheryl acetate, propylene glycol, diazolidinyl urea, methylparaben, propylparaben, parfum (fragrance), aroma (flavor), limonene, sodium hydroxide, ci 15985 (fd&c yellow no 6).


De scrub zelf is een niet te dikke en niet te dunne substantie, eigenlijk precies goed! De scrub bevat fijne microgranules, waardoor het lekker aanvoelt op de huid. Na het scrubben voelt mijn huid heerlijk zacht aan én ik ruik ook nog eens fris en fruitig. 

Je kunt de scrub zo'n 2 a 3 keer in de week gebruiken, elke dag/te vaak is niet goed voor je huid. Aanbrengen op een vochtige huid, jezelf masseren met de scrub met cirkelvormige bewegingen en dan afspoelen.

Bevat sinaasappel boter, kokosolie (coco glucoside) en vitamine E.

Ziaja maakt producten op basis van natuurlijke ingrediënten en er wordt niet op dieren getest.

De energising shower scrub kost €5,99 voor 200 ml.


Wat is jouw favoriete product van Ziaja?

Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

13 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat ziet dit er super fijn uit zeg! Zo jammer dat er parabenen in zitten want die probeer ik eigenlijk te vermijden :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me heel fijn, vooral door die geur! Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook gehad, het is zeker een heerlijke geur! De producten zijn overigens niet geheel natuurlijk, dat vond ik eerst zo verwarrend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook en vind de geur echt héérlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke prijsjes heeft dit merk toch. Deze heb ik opgemaakt vorig jaar in de zomer. Echt een heerlijke zomergeur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is echt een heerlijke zomergeur, kreeg er meteen een vakantiegevoel van. xx

   Verwijderen
 6. Deze ziet er erg goed uit, maar ik houd sowieso van alle Ziaja producten. Eigenlijk valt niks me tegen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog niet zo veel geprobeerd van Ziaja, maar ik ben wel benieuwd naar meer. xx

   Verwijderen
 7. Ah de geur en de substantie lijken me zo fijn! Ik ben echt dol op scrubs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me een heerlijke scrub! En Ziaja is ook een fantastisch merk!
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk zeg! Ik ben echt dol op de vitamine c crème voor s nachts! Mijn huid wordt daar zo zacht van!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh, dit lijkt me een heerlijke scrub! Mijn vriend heeft eens Ziaja producten gehad en hij was er heel tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen