woensdag 8 februari 2017

Flormar long wearing lipstick - Glittery rose

 Onlangs liet ik al de Flormar long wearing lipstick in de kleur Sparkling lilac zien. Vandaag heb ik er nog eentje voor jullie in de kleur Glittery rose. Benieuwd naar deze kleur? Bekijk de review en swatches.


De lipstick zit in een zwarte huls en bevat de nodige informatie. Glittery rose is een roze kleur lipstick met een metallic finish. Hij is ontzettend goed gepigmenteerd, glijdt soepel over de lippen heen bij het aanbrengen en voelt op de lippen als een goed verzorgende lipbalm.

Door de metallic finish vallen losse velletjes wel wat meer op, dus ik zou van tevoren even een lipscrub eroverheen halen.


De lipstick blijft lang en goed zitten. Na een hapje en drankje zit hij nog prima, na een halve dag en een uitgebreide lunch is het mooier om hem weer bij te werken. Hij slijt gedurende de dag geleidelijk aan van de lippen af, waardoor je geen lelijke randen overhoudt.


Het is geen kleur voor een dagje op het werk of school door de metallic finish, desondanks vind ik het een erg gave kleur.

De long wearing lipstick kost €6,95 en is te koop bij Flormar.Dit vind je misschien ook leuk:
 
Sparkling lilac                                                               Flormar lipsticks

9 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik vind de kleur heel gaaf en erg mooi bij een rustige look.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij een rustige look is hij zeker goed te doen. xx

   Verwijderen
 2. De finish is wel heel mooi maar zelf zou ik het niet durven dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel echt een gave lipstick. Dat metallic effect, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ik vind deze heel mooi! Ik wil snel weer een keertje naar de Flormar:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook, hij zit hier helaas niet om de hoek.

   Verwijderen
 5. Wat een gave kleur + finish zeg. Ik weet niet of ik hem zelf zou dragen maar ik vind hem wel echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben helemaal verliefd op de metallic finish ♥

   Verwijderen