vrijdag 17 februari 2017

Geef je kamer een boost!

 Ik vind het heerlijk om het internet rond te struinen op zoek naar leuke interieur inspiratie voor als ik op mezelf ga wonen, dit doe jij waarschijnlijk ook of misschien woon je al op jezelf en is je interieur aan een opfrisbeurt toe? Vandaag wat tips om je kamer een boost te geven!

Meestal kom ik uit bij het aanschaffen van andere decoratie spulletjes, een ander vloerkleedje op de vloer, misschien de muur voorzien van een ander likje verf en soms blijft het zelfs alleen bij het verplaatsen van wat spulletjes en/of meubels.

Zoals ik al zei vind ik het heerlijk om het internet rond te struinen op zoek naar leuke interieur inspiratie, met name Pinterest is een groot favoriet. Ik heb er een speciaal bord voor aangemaakt; interieur, met al meer dan 1300 (!!!) pins. Hier staat ontzettend veel leuke en originele wooninspiratie op.


Als ik later op mezelf woon wil ik van het huis echt mijn plekje maken, iets wat rust en warmte tegelijk uitstraalt. Wat me erg mooi lijkt, en het is weer eens wat anders dan een schilderij aan de muur, is één muur in de slaapkamer voorzien van fotobehang. Fotobehang van Pixers kan je kamer er in een klap heel anders uit laten zien. Zeg nou zelf, de slaapkamer op de foto hierboven straalt ontzettend veel rust uit, precies hetgeen wat een slaapkamer moet uitstralen vind ik.


Of wat dacht je van de badkamer, een muur voorzien van een wit strand met helderblauwe zee en palmbomen, even helemaal tot rust komen in je eigen badkamer, heerlijk lijkt me dat! Om het helemaal af te maken zou ik nog wat echte planten plaatsen in de badkamer en het geheel aankleden met natuurproducten, zoals houten schaaltjes en schelpen.

Fotobehang is niet alleen leuk op de badkamer, maar ook erg leuk om te gebruiken op de baby- of kinderkamer bijvoorbeeld. In een handomdraai maak je van deze kamers een speciale en bijzondere plek voor jou en je kindje.

Wat vind jij van fotobehang?

Dit is een gesponsord artikel. Lees mijn disclaimer.

8 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Dat tropische bij het zwembad vind ik wel heel tof! Voor de rest houd ik mijn stekkie denk ik het liefst 'kaal' en wit haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die bloem op de muur vind ik heel mooi en die badkamer wil ik wel hebben ;-). Wie weet overweeg ik het als ik weer eens één van de kamers opnieuw ga inrichten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die badkamer zou ik ook wel willen, vind een vrijstaand bad zo mooi. En met die achtergrond waan je jezelf op een tropisch strand.

   Verwijderen
 3. Die bloem op de muur op de eerste foto is gaaf zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het prachtig. Zeker omdat je het helemaal kunt aanpassen aan je eigen smaak. Superbedankt nog, voor je reactie op mijn blog! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op deze manier kun je echt iets unieks maken van je (blog/slaap)kamer.

   Verwijderen
 5. Ik vind die muur bij het bed wel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inspirerende blog! Zelf zou ik alleen geen fotobehang gebruiken, maar er staan wel een aantal andere leuke ideeën in je blog die ik zou overwegen.

  BeantwoordenVerwijderen