woensdag 22 maart 2017

Ik ga samenwonen!

 Manlief en ik gaan samenwonen! We zijn al enige tijd bezig met het zoeken naar een eigen plekje, maar dat is anno 2017 toch niet zo heel makkelijk. Veel huurwoningen zijn te duur of er zijn gewoonweg te veel reacties op. Nu krijgen we binnenkort toch ons eigen plekje!

Aangezien manlief nog studeert, kregen we bij de bank op mijn loon alleen niet zo'n hele hoge hypotheek, jammer.. Hierdoor ging de zoektocht verder naar een huurwoning, maar ook dit is niet zo makkelijk, want de meeste huurwoningen zijn ontzettend duur en als er wel iets betaalbaars én leuks tussen zit, dan ben je niet de enige die erop reageert.

Ik stond al een tijdje ingeschreven bij Entree, maar als het ging om huurwoningen naar meettijd, stond ik van de 250 reacties ergens op plek 210 ofzo. Niet echt opbeurend.

Uiteindelijk zijn we ook particulier gaan zoeken en met succes! We krijgen een appartement met 2 slaapkamers, grote woonkamer, keuken, hal, berging, badkamer en toilet. Het gaat ook allemaal heel snel, want 10 april krijgen we de sleutel en kunnen we beginnen met onze spullen verplaatsen en het inrichten.

Superleuk, maar er moet in een aantal weken tijd nog een hoop gebeuren, want al onze spullen moeten nog in dozen, maar ik ben er van overtuigd dat het allemaal goed gaat komen. Tegen die tijd zal ik nog eens een blogpost maken over het appartement. Mocht je behind the scene foto's willen zien, dan moet je me zeker even gaan volgen via Instagram.

xx Liefs Amy

7 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Gefeliciteerd! En wat fijn dat je toch nog een plekje hebt kunnen vinden. Succes de komende weken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk dat jullie eindelijk een appartement hebben gevonden! Veel succes met alles en natuurlijk gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh proficiat! 10 april krijg je al je sleutels, das snel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! ♥ Het kan ons niet snel genoeg gaan ;)

   Verwijderen
 4. Wat fijn dat jullie toch een plek hebben gevonden :D Gefeliciteerd met het samenwonen :D En veel plezier natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen