maandag 20 maart 2017

Sleek Lip VIP metallic lipstick - Scandalous

 Een tijdje geleden kocht ik mijn allereerste lipstick van Sleek! De Lip VIP metallic lipstick in de kleur Scandalous uit de the rockstars collection, vandaag wil ik hem graag aan jullie laten zien. Ik ben verliefd op de kleur!


De lipstick zit in een oranje achtig kartonnen doosje met daarin een soort diamanten patroon, de letters zijn er in glinsterend zilverfolie opgedrukt, erg mooi! De lipstick zelf zit in een vierkanten, mat zwarte huls, ook hierop de letters in glinsterend zilver erop en aan de onderkant een doorzichtig stukje, waardoor je de kleur meteen kunt zien. 


De lipstick kun je helemaal indraaien, wat de kans op het kapot stoten ervan een stuk kleiner maakt. 

De lipstick zelf heeft een aparte vorm, het lijkt wel een geslepen diamant. Ik vind het er mooi uit zien, het leek me in eerste instantie niet zo handig met aanbrengen, maar hij is niet zo heel breed en het strak/goed aanbrengen van je lipstick is hiermee geen probleem.


Ingrediënten:
Ricinus communis (castor) seed oil, ethylhexyl palmitate, cera alba (beeswax), copernicia cerifera (carnauba) wax, silica, euphorbia cerifera (candelilla) wax, caprylic/capric triglyceride, kaolin, hydrogenated coconut oil, butyrospermum parkii (shea) butter, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, tocopheryl acetate, parfum (fragrance). +/- mica, ci 15850 (red 7), ci 15850 (red 6), ci 77499 (iron oxides).Scandalous is een intens gepigmenteerde semi matte lipstick met een metallic finish, een prachtige robijnrode kleur die dankzij de metallic finish prachtig schittert. De lipstick is creamy en glijdt daardoor lekker soepel over de lippen heen, hij brengt makkelijk en gelijkmatig aan. 

De lipstick is verrijkt met vitamine E, kokosnootolie & notenolie om je lippen te hydrateren en te verzorgen. De lipstick voelt ook erg prettig aan op de lippen, alsof je een goed verzorgende lipbalm op hebt.

De houdbaarheid van de lipstick is ook erg goed, hij blijft makkelijk de halve dag zitten, wel vind ik het mooier om hem na een uitgebreide lunch even bij te werken.


Ik vind het een prachtige kleur die ik nog niet in mijn stash heb, het feit dat hij goed blijft zitten, intens gepigmenteerd is en heel fijn aan voelt op de lippen maakt hem een grote favoriet van mij! 

De lipstick kost €7,95 en je koopt hem onder andere bij Make-up Musthaves.


Wat vind jij van deze kleur lipstick?

6 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Waaauw, het is inderdaad echt een prachtige kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is zeker een mooie kleur! De vorm van de lipstick vind ik er ook mooi uitzien. Ik kan het altijd wel waarderen wanneer een merk creatief is met de vormgeving van een product.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik kan het ook waarderen als merken creatief zijn in vormgeving. xx

   Verwijderen
 3. Gave kleur, maar persoonlijk niks voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie lipstick - het is een mooie kleur en metallic is altijd goed (tenminste bij mij dan)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik word ook altijd erg blij van metallic finish! xx

   Verwijderen