vrijdag 7 april 2017

Aankopen I Love Beauty event 2017

 Een aantal weken geleden bezocht ik het I Love Beauty event, mijn verslag hierover stond al online, mocht je hem gemist hebben, je vind hem hier. Vandaag wil ik mijn aankopen laten zien aan jullie, ik heb niet heel veel gekocht, maar ik ben er wel blij mee!


Bij binnenkomst kreeg je een bonnetje voor het ophalen van je goodiebag van Treets Traditions. In de goodiebag zat een body salt scrub, douchegel en een monster van een natuurlijke douchegel. Ik heb de producten nog niet geprobeerd, maar ik ga er zeker nog wat over schrijven!


Bij Boozyshop kocht ik -eindelijk!- unicorns heart highlighter van i heart makeup. Alsof één highlighter niet genoeg was, kocht ik ook nog een strobe highlighter van makeup Revolution in de kleur Flash. En ik kocht het fortune favours the brave oogschaduw palette van Makeup Revolution.


Bij Sleek wilde ik graag het Solstice highlighter palette scoren, maar deze was totaal uitverkocht! Ik ging er weg met Matte Me in de kleur Birthday suit en het All night long i-divine oogschaduw palette. Bij besteding van €20,- mocht je iets uitzoeken uit een aantal bakken, doordat mijn zusje en ik onze aankopen samen afrekenden kwamen we aan dit bedrag. Ik koos het i-quad oogschaduw en eyeliner midnight blues limited edition palette.

Uiteraard gaan jullie deze producten zeker nog voorbij zien komen op mijn blog. 

Waar zijn jullie het meest nieuwsgierig naar?

7 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Zulke mooie producten had je geshopt ;-)
  Ben zeer benieuwd naar de producten behalve de unicorns heart.
  Want deze laatste heb ik zelf ook.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben erg benieuwd naar de unicorns heart! xx

   Verwijderen
 2. Leuke producten heb je gekocht. Ik heb alleen huidverzorging van Zarqa gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt hele leuke aankopen gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen heb je gekocht. Ben wel benieuwd naar die highlighter van Makeup Revolution

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie producten! Ik heb ook vlogs gezien van het i love beauty event haha, echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke items hoor! Ben benieuwd naar de revolution highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen