woensdag 12 april 2017

NYC Show Time brow styling gel

 Onlangs zag je op mijn blog al de Show Time curling mascara van NYC voorbij komen, vandaag heb ik de brow styling gel uit dezelfde lijn voor jullie. Ik gebruik altijd wenkbrauwpoeder en een doorzichtige wenkbrauwgel voor mijn wenkbrauwen, dus deze wenkbrauwgel met een kleurtje was nieuw voor mij.


De wenkbrauwgel zit in een handig formaat huls, aan de dop zit de applicator borstel, deze is niet zo groot van formaat, waardoor je hiermee heel fijn kunt werken.


Ik heb de kleur #001 light/medium ontvangen, ik denk (gezien het nummer) dat dit de lichtste kleur is die ze hebben. 


Het borsteltje pakt voldoende wenkbrauwgel op en brengt makkelijk en gelijkmatig aan. De wenkbrauwgel droogt vrij snel op en ik ben erg tevreden met het resultaat. In het begin vond ik het even wennen, omdat ik mijn wenkbrauwen niet altijd 'inkleur' en ik deze kleur toch vrij 'heftig' vond voor mij. Maar na een paar keer gebruiken is het helemaal gewend en ben ik eigenlijk erg tevreden met deze styling gel. Het fijnste eraan is dat het snel en makkelijk in gebruik is, met een paar vegen zit je wenkbrauw goed.

Op de foto hieronder zie je links mijn wenkbrauw zonder iets en rechts met de wenkbrauwgel.

Prijs: €3,49


* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

4 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

  1. Ik vind dit er wel mooi uitzien bij jou

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit. Ik gebruik op dit moment eentje van Catrice.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind wenkbrauwengel altijd best handig. Ik gebruik die van Essence.

    BeantwoordenVerwijderen