dinsdag 16 mei 2017

Daily lift

 Mensen zijn tegenwoordig druk met vanalles en ik moet eerlijk bekennen, ik merk het ook bij mezelf. Zoveel dingen die gedaan moeten worden, kleine dingen die 'even' tussendoor komen en noem maar op. Naast het werken, sporten, het huishouden doen, bloggen en een sociaal leven lijden, is het soms erg moeilijk om aan je dagelijkse aanbevolen portie groenten en fruit te komen. Of toch niet? 

Ik mocht een aantal producten van Daily Lift proberen, namelijk de fruit powder supplement in de smaak mixed berry, vegetable powder supplement in de smaak cool mint en winrgy, een voedingssupplement ter bevordering van mentale energie.

Wat is Daily Lift?
Daily Lift is een combinatie van 59 superfoods, waaronder groenten, fruit enzymen en probiotica. De voedingsstoffen in Daily Lift kunnen je onder andere helpen bij het in balans brengen van het pH-niveau in je lichaam, het bevorderen van je energie niveau, het ondersteunen van je immuunsysteem en het bevorderen van je concentratie.

Daily Lift is géén supplement of medicijn, het zijn uitsluitend uitgebalanceerde voedingsstoffen. Hierdoor is het door iedereen, zowel jong als oud, te gebruiken.

Één portie Daily Lift bevat: meer anti-oxidanten dan 16 porties groenten en fruit, géén genetisch gemodificeerde ingrediënten, géén zuivel, maïs, rijst, rogge of tarwe, géén k eunstmatige conserveringsmiddelen, zoet- & kleurstoffen, 100% vegetarisch & veganistisch en is glutenvrij*.

* Cool Mint bevat 4 eenheden per miljoen.

Daily Lift kan onder andere een gunstige werking hebben bij mensen met slaapproblemen, hart- & vaatproblemen, spijsvertering, stoelgang, uithoudingsvermogen, zuurgraad (pH) van het lichaam in balans brengen, ontstekingsremmend en weerstand verhogend.

Je mag Daily Lift niet verwarmen en het is géén maaltijdvervanger. Aanbevolen hoeveelheid 1-2 porties Daily Lift per dag.


Daily Lift fruit powder supplement - Mixed Berry

De Daily Lift fruit powder supplement in de smaak Mixed Berry zit in een zak met een inhoud van 290 gr. dit staat gelijk aan zo'n 30 porties. 

Mixed Berry is een combinatie van 59 superfoods, waaronder veel rood fruit en diverse groenten. Een daginname van Daily Lift bevat meer dan 16 porties groenten en fruit, tevens is er probiotica toegevoegd. Deze combinatie zorgt ervoor dat het spijsverteringsstelsel goed ondersteund wordt en daarmee ook het immuunsysteem. Mixed Berry is geheel glutenvrij.


De ingrediënten van de Daily Lift fruit powder supplement - Mixed Berry vind je hier.


De poeder van Mixed Berry is roze en ruikt lekker zoet, het doet me denken aan een fruit waterijsje. Een schepje poeder (= 1 portie) maak je aan in een glas met 200 ml water (of in de melk, yoghurt/kwark).


Zelf heb ik het in eerste instantie geprobeerd met water en ik vond het erg lekker en goed te drinken. Mixed Berry heeft een frisse en lichtzoete smaak. Ook in de yoghurt was het goed te eten. 

Op deze manier is het niet vervelend/vies om je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten/fruit binnen te krijgen. Daarnaast is het snel en makkelijk in gebruik. Daily Lift vegetable powder supplement - Cool Mint 

De Daily Lift vegetable powder supplement in de smaak Cool Mint zit in een zak met een inhoud van 285 gr. dit staat gelijk aan zo'n 30 porties. 

Cool Mint is een combinatie van 59 superfoods, waaronder veel groene groenten en diverse fruitsoorten. Een daginname van Daily Lift bevat meer dan 16 porties groenten en fruit, tevens is er probiotica toegevoegd. Deze combinatie zorgt ervoor dat het spijsverteringsstelsel goed ondersteund wordt en daarmee ook het immuunsysteem. Cool Mint is glutenvrij.


De ingrediënten van de Daily Lift vegetable powder supplement - Cool Mint vind je hier.


De poeder van Cool Mint is groen en ruikt naar gedroogd gras (toen mijn konijn nog leefde vond ik dit altijd zo lekker ruiken). Een schepje poeder (= 1 portie) maak je aan in een glas met 200 ml water (of in de melk, yoghurt/kwark).


In eerste instantie heb ik de poeder aangemaakt met water, zodra je het hebt aangemaakt ruikt het niet meer naar gedroogd gras, maar naar mint. Eerlijk is eerlijk, het ziet er niet echt smakelijk uit dat groene kleurtje en cool mint doet me denken aan tandpasta. Ik ben geen fan van deze smaak, ik heb het een aantal keer geprobeerd, maar ik vind het niet lekker en krijg het moeilijk weg, jammer. Ik denk als ze hier een andere smaak aan geven dat het een stuk makkelijker is om het op te drinken.

In combinatie met vruchtensap was het wel goed weg te krijgen, maar ik weet eerlijk gezegd niet of het de bedoeling is dat je dit aanmaakt met vruchtensap.


Winrgy 

Winrgy is een product dat een energieboost geeft die zo'n 4 tot 6 uur aanhoudt, zonder last te hebben van een dip of nervositeit. Winrgy combineert op unieke wijze essentiële vitaminen, mineralen en aminozuren. Daarnaast is Winrgy suikervrij.

Winrgy is voorzien van granaatappel smaak en lekker op zichzelf, maar is ook te combineren met Daily Lift.


De ingrediënten van Winrgy vind je hier.


Winrgy zit in handige kant-en-klare sachets, voorzien van scheurrandje. 


Winrgy is ideaal voor het sporten, je mixt de inhoud van het zakje met 200 ml water of vruchtensap (goed roeren!).

Ik heb de Winrgy nu al een aantal keren geprobeerd voor een danstraining en voor een danswedstrijd en ik merkte echt verschil. Ik had meer energie, kon langer doorgaan dan normaal en had ook veel minder snel last van het 'ik kan niet meer' gevoel.


In eerste instantie heb ik de inhoud van het zakje gemengd met 200 ml water, ik lust granaatappel, maar dit kreeg ik met moeite weg, jammer.. 

Daarna heb ik de inhoud van het zakje gemengd met 200 ml vruchtensap, deze combinatie vind ik erg lekker en heb ik daarna ook aangehouden (uiteraard is het Winrgy drankje dan niet meer suikervrij).

Op onderstaande foto heb ik de inhoud van het zakje gemengd met 200 ml vruchtensap. 

Resultaat
Ik ben met name erg te spreken over de zakjes Winrgy, hierbij merkte ik op momenten dat ik moest presteren (danstrainingen en danswedstrijd), ik aanzienlijk langer door kon gaan dan normaal, ook had ik veel minder snel last van het 'ik kan niet meer' gevoel.

In de periode dat ik Daily Lift vrijwel dagelijks gebruikte had ik meer energie, ik was minder snel moe/futloos en ik had aanzienlijk minder last van mijn darmen. Ook heb je het makkelijk ingenomen, je mixt het simpelweg met water/sap of je doet het door de kwark/yoghurt.

Prijzen
Winrgy - 15 sachets - €42,40
Daily Lift fruit powder supplement Mixed Berry - 30 porties - €72,08
Daily Lift vegetable powder supplement Cool Mint - 30 porties - €72,08

Dit klinkt vrij prijzig, maar dit is voor de Daily Lift omgerekend zo'n €2,40 per dag. En voor de Winrgy zo'n €2,83 per zakje.

Ook is er een manier om gratis aan je producten te komen, namelijk de actie 3 for free. In het kort houdt dit in dat als je 3 nieuwe mensen aanlevert, jij je producten gratis krijgt de maand erop. 

Meer informatie vind je op dagelijks superfood.

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

2 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

  1. Ik ken dit nog niet, maar vind het wel interessant

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vooral de Winrgy en de Mixed Berry vond ik erg fijn/lekker.

      Verwijderen