vrijdag 26 mei 2017

Essence metal shock lipsticks

 Essence heeft sinds kort een aantal nieuwe lipsticks in haar assortiment met een prachtige metallic finish: metal shock. In totaal zijn er 8 fascinerende kleuren verkrijgbaar en ik laat je er vandaag 3 van zien.Van links naar rechts: #03 ace of hearts, #04 pink metallica & #05 purple pistol.

De lipsticks zitten in een simpele zwarte huls met zilveren randje in het midden. Op de onderkant van de huls vind je een gekleurde sticker die enigszins overeen moet komen met de kleur lipstick in de huls.

Alle 8 kleuren en ingrediënten vind je hier.


Na het openen van de dop ben ik aangenaam verrast, wat een prachtige kleuren! En na het swatchen ben ik nog enthousiaster, de lipsticks zijn erg goed gepigmenteerd en zijn ontzettend romig, waardoor ze erg prettig aanbrengen.

Ze hebben wel de neiging om te gaan bloeden (in de lijntjes te trekken), maar verder ben ik ontzettend blij met deze lipsticks!


Wat ik ook erg fijn vindt is dat je de lipstick helemaal in de huls kunt draaien, zo is de kans op het kapot stoten van je lipstick een stuk kleiner.

De lipsticks kosten per stuk €2,99.

#03 ace of hearts

Dit is een mooie rood/roze kleur met een glittertje erin en een prachtige metallic finish. Zelf vind ik dit de mooiste kleur van alle drie de lipsticks.

#04 pink metallica

Deze kleur is echt roze, ook hier zit een glitter in en natuurlijk weer de metallic finish. Van alle drie de lipsticks vind ik deze het minst mooi.

#05 purple pistol

Purple pistol is een donkere kleur, ik vind het meer een bruin/paarse tint. Ik vind hem erg mooi, maar hij is vrij donker/heftig, waardoor hij ook wat lastiger te combineren is. Deze bevat een subtiel glittertje en een mooie metallic finish.

Welke kleur vind jij het mooist?

7 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Huh, deze heb ik nog nooit gezien! Eigenlijk best een tof effect ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeh, de laatste vind ik het mooiste! Ik ben eigenlijk helemaal niet van dit soort producten, -doe mij maar matte lipsticks- maar het effect op de lippen ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn niet helemaal mijn kleuren maar ik vind het een tof effect geven! Mooie foto's :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de laatste het mooist! Wel misschien lastig combineren door de glittertjes, maar toch wel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooi effect! Ik kende ze nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga nu naar Kruidvat rennen. Die lipsticks zien er zo mooi uit :o!
  (wacht. winkels zijn gesloten nu... hahaha)
  Ik vind ace of hearts misschien wel het mooist van deze 3!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He... balen mijn kruidvat heeft ze niet :(

   Verwijderen