maandag 1 mei 2017

MAC extra dimension skinfinish - Show gold

 Een tijdje geleden kreeg ik van manlief een cadeaubon van de MAC, ik hoefde niet lang na te denken wat ik daarvoor wilde halen. Ik had de extra dimension skinfinish in de kleur show gold namelijk al een tijdje op het oog. Tijd voor een review!


De show gold highlighter zit in een andere verpakking dan mijn soft & gentle highlighter, iets wat ik ergens best wel jammer vind, maar dat mag de pret niet bederven, want de highlighter an sich is echt prachtig!

Show gold is een perzikkleurige highlighter, als het licht erop valt heeft 'ie een roze gloed/glansdeeltjes.


Waar het doosje van soft & gentle sluit met magneetsluiting, klikt het doosje van show gold gewoon dicht. Openen en sluiten van het doosje gaat prima.


De highlighter is intens gepigmenteerd, geeft geen fallout en hij pakt goed op met een kwast dankzij de zachte textuur. Je moet uitkijken dat je niet teveel aanbrengt. Volgens de mevrouw bij de MAC store kun je eronder nog een primer gebruiken, zodat hij intenser overkomt, maar dat heeft deze highlighter naar mijn mening niet nodig.

De formule is zo gemaakt dat de highlighter zo'n 10 uur goed blijft zitten, ik kan niet anders zeggen dan dat ik er de hele dag plezier van heb. 


De kleur is echt prachtig, maar heel lastig vast te leggen op camera. Op bovenstaande foto heb ik hem redelijk subtiel aangebracht en op onderstaande foto heb ik hem wat heftiger aangebracht, zodat jullie de aparte roze gloed goed kunnen zien. In het echt is 'ie zoveel mooier dan dat ik hem op foto kan overbrengen. 


De highlighter bevat 9 gram, je kunt er dus wel even mee vooruit, want je hebt helemaal niet veel product nodig voor een mooi en intens resultaat. Hiervoor betaal je wel €31,00.

Ik heb er in ieder geval een nieuwe favoriete highlighter bij!


Wat vind jij van deze highlighter en welke is jouw favoriet?

10 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een mooie glans, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een bijzondere en gave kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem prachtig, ik houd juist wel van die roze glans.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi, ik snap dat je daar heel blij mee bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw deze is echt prachtig!!! Goed op de foto gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen