maandag 22 mei 2017

Mijn DM eigen merk favorieten

 Laatst kon je mijn favorieten van dit moment al zien, maar vandaag wil ik je graag mijn eigen merk favorieten laten zien van mijn favoriete drogist, de DM! De DM heeft meerdere huismerken, zo heb je Balea, Alverde en Trend it up bijvoorbeeld. Een tijdje geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met oogschaduw van Alverde, een veganistisch merk, ik moet eerlijk bekennen dat ik er niet veel van had verwacht, maar de pigmentatie is echt top!

Balea heeft ook een grote keus in lipbalms en ook de gezichtsmaskers zijn erg fijn, deze had ik helaas niet meer op voorraad voor op de foto.

De nagellakjes van Trend it up zijn er in veel verschillende kleuren en top coats voor een leuke prijs.


Mijn favoriete make-up tools komen vrijwel allemaal van de DM, de kwasten van Ebelin zijn erg fijn in gebruik. Kwalitatief goed en lekker zacht. Mijn stippling brush is aan vervanging toe, dus binnenkort maar weer eens langs bij de DM.


Wattenschijfjes, wattenstaafjes en tissues. Ook deze scoor ik allemaal voor een zacht prijsje bij de DM, vooral de tissues in box vind ik erg leuk. Ze zijn er in diverse design en staan erg leuk op de make-up tafel.


En tsja, dit hoort er nu ook bij sinds ik op mezelf woon. Huishoudelijke producten. Mijn grootste favorieten? Colour catcher doekjes, one touch spray voor op het toilet, allesreiniger, keukenpapier, zakdoekjes, toiletpapier en reinigingsdoekjes (liefde voor deze doekjes!).  


Bodylotions in vele geuren, maten en verpakkingen. Op de foto hierboven nog een laatste tube van een limited edition: frozen breeze, zo balen als een limited edition goed bevalt en het bijna op is.


Mijn aller-aller-allergrootste favoriet van de DM zijn toch wel de Balea douchegels voor €0,55!! Ze hebben een groot aanbod en de limited editions veranderen om de zoveel tijd. Ik ben met name een groot fan van de limited edition versies, ik sla hier dan ook altijd een heleboel van in.


De Balea family douchegel is een iets grotere fles en kost €0,75 zeker de moeite waard om even te ruiken, ik vind hem in ieder geval heerlijk!


Op het moment heb ik de blütentraum handzeep van Balea, hij ruikt erg lekker en er zit een subtiel glittertje in. Er zijn natuurlijk ook andere varianten verkrijgbaar, maar ik vind deze momenteel het lekkerst.

In de geur blütenzauber heb ik een erg fijne handmousse, hij pronkt standaard op mijn make-up tafel.


En tot slot scheerschuim, kijk hoe leuk de verpakkingen alleen al zijn!? Het schuim is heerlijk zacht en ruikt lekker. Mijn favoriet van deze drie is de oriental flower, helaas is dit een limited edition.

Wat is jouw DM favoriet?

7 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Ik moet echt weer eens snel gaan shoppen bij een dm!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik word zo jaloers van jouw dm favorieten en producten! Ik woon er zo ver vanaf:(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, wat balen dat je er zo ver vanaf woont! DM is zo fijn.

   Verwijderen
 3. Ik moet echt eens dringend naar de DM gaan. Zoveel leuke producten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die douchegels :D
  Ik wil zo graag weer eens een keer naar de DM, het is inmiddels al bijna 2 jaar geleden dat ik er ben geweest (iets van gebrek aan een auto en niet echt in de buurt wonen van Duitsland)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, dat is inderdaad een tijdje geleden.

   Verwijderen
 5. Balea is zo'n fijn merk! Daar wil ik volgende keer ook echt weer dingetjes van inslaan

  BeantwoordenVerwijderen