donderdag 18 mei 2017

Mijn favorieten van dit moment

 Vandaag laat ik je mijn favorieten zien van dit moment, van make-up tot douche- & verzorgingsproducten. Over sommige producten schreef ik al eens iets op mijn blog.


Het micellaire reinigingswater van Garnier gebruik ik 's morgens en 's avonds voor het reinigen van mijn gezicht. Het is een mild product voor mijn huid, prima dus.

De conditioning balm van L'Oréal botanicals is erg fijn, hij maakt de haren lekker zacht en verzorgd ze goed. Mijn haren zien er een stuk beter uit sinds het gebruik van deze lijn.

Hand cream van Etos, deze kreeg ik bij de huishoudbeurs en hij is erg fijn. Hij ruikt lekker subtiel en trekt goed in de handen, ik haat het als een handcréme vet blijft en niet goed intrekt.


Ik ben een groot fan van de DM en haar eigen merk: Balea. Ik vind bijna alle douchegels hiervan lekker, met name de limited editions doen het altijd erg goed bij mij. Momenteel is de douchegel jamaica vibes van hun nieuwe limited edition lijn, hij ruikt heerlijk fris/zoet!

De fuji green tea shower gel van The Body Shop is een subtiele geur, maar ik vind hem erg lekker ruiken. 


De salt & sugar scrub in de geur jasmine & vanilla uit de botanical boost lijn van de Etos ruikt goddelijk! Het is een vrij stevige scrub dankzij de suiker, daarnaast laat het een subtiel olielaagje achter op de huid.Lady Speed stick, do I need to say more!? Ik moest eerst niets hebben van deo sticks en rollers, maar sinds ik de Lady Speed stick ontdekt heb wil ik eigenlijk niets anders meer gebruiken. De geur is heerlijk en nog belangrijker, hij houdt me de hele dag droog en fris.Tijdens de Lush sale na kerst scoorde ik deze fairy dust dusting powder in de heerlijke geur van snow fairy. Mierzoet, but love it! Het is echt een geur waar je van moet houden, want die is duidelijk aanwezig. De poeder gebruik ik op mijn armen, hierdoor voelen ze lekker zacht aan, ruiken ze heerlijk zoet en hebben ze een subtiel glittertje.

Lemony flutter kent iedereen inmiddels wel denk ik? Fijne nagelriemcréme, maar ik gebruik hem ook wel eens voor mijn ellebogen of knieën. Verzorgt droge plekjes erg goed.De soothing hand balm en de magic touch body cream van Rituals in de geur the ritual of Sakura, ik vind dit echt de lekkerste geurlijn van Rituals. De heerlijke zoete aroma van kersenbloesem en de verzorgende eigenschappen van rijstmelk. De producten trekken goed en snel in, de geur is heerlijk en mijn huid voelt daarna lekker zacht/verzorgd aan.Ik heb al heel wat lipbalms versleten, maar sinds ik Purol geprobeerd heb ben ik verkocht! Dit is de fijnste lipbalm die ik ooit geprobeerd heb. Hij blijft lang zitten, waardoor je niet om de haverklap moet smeren. Een van de weinige lipbalms die de lippen echt goed verzorgen en niet 'uitdrogen' als het er vanaf is.


De Sudocrem gebruik ik niet niet zo heel lang, maar tot noch toe ben ik er erg enthousiast over. Sinds een aantal weken doe ik het 's avonds voor het slapen gaan op mijn gezicht op puistjes en rode vlekjes. De Sudocrem zorgt ervoor dat het niet erger wordt en dat het sneller verdwijnt.


De velvet patchouli parfum van de Kruidvat, lekker betaalbaar en hij ruikt nog eens lekker ook! Ik vind dit persoonlijk de lekkerste geur, maar ze hebben er nog veel meer.


De show time mascara van NYC vond ik in het begin even wennen, maar ik ga hem steeds meer waarderen. Hij laat mijn wimpers langer en voller lijken en dat voor een paar euro.


Uit dezelfde lijn van NYC de wenkbrauwgel, dit is mijn eerste wenkbrauwgel met kleurtje en ik ben erg enthousiast. In een handomdraai heb je je wenkbrauwen bijgewerkt. Ik vind hem vooral ideaal als je niet zo veel tijd hebt.


Mijn favoriete bronzer was zo goed als op, dus er moest een vervanger komen en ik moet zeggen dat deze aardig in de buurt komt. Momenteel gebruik ik vrijwel alleen nog deze bronzer, het is een mooie matte, goed gepigmenteerde bronzer voor een leuke prijs.Ik vind al mijn MAC lipsticks prachtig, maar op het moment draag ik vooral Brave erg veel. Het is een prachtige subtiele kleur die overal bij kan. Dat hij goed gepigmenteerd is en fijn aanbrengt hoef ik waarschijnlijk niet te vertellen.


De extra dimension skinfinish in de kleur show gold is een prachtige, ontzettend goed gepigmenteerde highlighter met een aparte roze gloed erin. Je moet er van houden, maar ik vind hem geweldig! Op het moment pak ik hem er vaker bij dan soft & gentle.


Wat is jouw meest favoriete item/product op dit moment?

9 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Dat zijn een hoop favorieten, zitten een aantal producten tussen die ik op mijn wishlist staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben benieuwd welke op je wishlist staan! xx

   Verwijderen
 2. Toffe items! De skinfinish van MAC vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie producten allemaal! Ik wist helemaal niet dat Sudocream helpt tegen vlekjes en puistjes, ideaal! De bronzer van Essence lijkt me ook wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zweer bij sudocrème, top spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij hebben flink wat dezelfde favorieten haha. Mijn all time favoriet is denk ik toch wel het micellair water. Net weer een nieuwe fles gekocht, ik kan niet zonder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan ook echt niet zonder het micellaire water. Vindt die van Garnier toch het fijnst. xx

   Verwijderen
 6. Die skinfinish van MAC ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen