maandag 8 mei 2017

Moederdag cadeau tip

 Aanstaande zondag is het weer zover: moederdag! Ondanks dat ik het commercieel gedoe vindt, wil ik mijn moeder toch graag even in het zonnetje zetten en moederdag niet zomaar voorbij laten gaan. Meestal eindig ik met een lekker luchtje of een douchefoam, maar deze keer wilde ik iets anders.. Een sieraad!


Speciaal voor moederdag heeft Lucardi een moederdag special samengesteld, met ontzettend veel keus uit prachtige sieraden. Van horloges tot oorbellen en van kettingen tot armbanden. Nu denk je misschien dat een sieraad geven meteen erg duur moet zijn, maar dat is helemaal niet zo! Lucardi heeft erg goede prijzen wat het leuk en betaalbaar maakt om een sieraad cadeau te doen voor moederdag.

Hier een kleine greep van de sieraden uit de moederdag special.


Daarnaast maak je kans op een weekend weg voor jou & je moeder! Hoe? Maak een persoonlijke e-card voor je moeder en verstuur hem. Zo maak je automatisch kans op deze superleuke actie.

Wat doe jij met/voor moederdag?

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

8 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een prachtige sieraden vooral de ring spreekt me aan. Leuke tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie sieraden! Lucardi is heel betaalbaar, echt super fijn. Leuk artikel :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die armband is leuk zeg!
  Dit jaar heb ik nog (steeds) geen idee wat ik mijn moeder ga geven, sieraden durf ik niet te geven omdat ze een aparte stijl heeft :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook ieder jaar weer erg lastig, maar het is tot nu toe altijd goed gekomen ;)

   Verwijderen
 4. Prachtige sieraden zijn het! Ik neem mijn moeder mee uiteten voor Moederdag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een superleuk moederdag cadeau/idee! Ik wens jou en je moeder alvast een fijne dag samen. xx

   Verwijderen
 5. Wauw heel mooi! Ik heb nog geen enkel idee, blegh:(

  BeantwoordenVerwijderen