woensdag 10 mei 2017

Naamketting van Names4Ever

 Een vrouw heeft nooit genoeg sieraden, er is altijd wel ruimte voor een nieuwe armband of ketting. Ik was dan ook erg enthousiast toen ik een mailtje ontving van Names4Ever met de vraag of ik een naamketting wilde reviewen, natuurlijk wilde ik dat!

Bestelling
Het bestellen zelf was erg makkelijk en wijzigt zich vanzelf. Je geeft de gewenste naam in, je kunt een lettertype kiezen waarmee de naam gegraveerd wordt en er is ruimte voor opmerkingen. Bij sommige kettingen kun je zelf het soort ketting uitzoeken. Alles naar wens? Dan reken je je bestelling af en vervolgens ontvang je een bevestiging per e-mail.


Levering
Het leveren ging ook erg snel, binnen een paar dagen had ik mijn naamketting in huis! Ik vind het altijd erg fijn als er een snelle levering is, want op het moment dat je iets besteld heb je dat het liefst hetzelfde moment al in huis (ik wel althans).

De naamketting zat zorgvuldig verpakt in een bubbeltjes envelop. De naamketting zelf zat in een superschattig roze doosje met strikje! Als ik bestelde sieraden zo thuis krijg, kun je bij mij al niet veel meer fout doen, erg leuk.

En misschien wel het grootste voordeel? Het past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.


Naamketting
Nu lijkt dat bestellen allemaal erg makkelijk én dat is ook zo, maar een keuze maken is een stuk lastiger. Het aanbod in naamkettingen (en eigenlijk alle andere sieraden die Names4Ever aanbiedt) is erg groot, wat ervoor zorgt dat er eigenlijk voor iedereen wel iets te vinden is.

Het duurde even, maar uiteindelijk ging ik voor de zilveren bar naamketting met hartje. De ketting is simpel, niet teveel poespas en ik vind hem tegelijkertijd erg chic. Het is zo'n ketting die eigenlijk overal wel bij past, ideaal. Op de foto komt de ketting misschien wat kolossaal over, maar het is juist een erg fijne en subtiele ketting. Voor deze leuke naamketting betaal je €34,95 wat ik niet duur vindt voor een gepersonaliseerde zilveren ketting.


Naast naamkettingen verkopen ze ook andere prachtige gepersonaliseerde sieraden. Zo hebben ze foto sieraden, moeder & kind sieraden, dierenhangers en hangers met vingerafdruk, erg mooi en ontzettend persoonlijk. Dus mocht je nog niets hebben voor moederdag, dan zou ik zeker even een kijkje nemen op de site van Names4Ever.

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

2 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

  1. Heel mooie zo'n naamketting en inderdaad ook erg leuk voor Moederdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk met dat kleine hartje er ook uitgegraveerd.

    BeantwoordenVerwijderen