woensdag 31 mei 2017

Win! DM eigen merk producten

 Het is heerlijk weer buiten, dus tijd voor een zomerse winactie! Deze keer een winactie met heerlijke producten van DM eigen merk (Balea, Trend it up). Kijk snel verder hoe je kans maakt!


Wat kun je winnen:
- 3 Balea limited edition douchegels
- Balea handmousse 
- 2 lakjes van Trend it up
- 2 Balea limited edition lipbalms
- limited edition watermeloen gezichtsmaskertje 

& er zitten nog een paar producten extra bij, maar die houd ik nog even geheim!


Wat moet je doen om kans te maken:
- Jouvence volgen via Instagram
- Jouvence volgen via Facebook
- Geldig e-mailadres achterlaten
- In Nederland of België wonen

Extra kans:
- Jaoillerie volgen via Instagram


De winactie sluit zondag 18 juni 2017 om 20:00 uur & alles wordt van tevoren gecontroleerd, de winnaar ontvangt zo snel mogelijk een mail.

14 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een leuke winactie! Ik kom eigenlijk nooit bij de DM dus lijkt me hartstikke leuk om deze producten te proberen :) Ik volg je nu op Instagram & Facebook! Dit is mijn e-mail: contact@readallaboutit.nl
  Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik doe mee! :)
  fleurhubers@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh, ik wist niet hoe snel ik moest klikken! Balea is echt mijn favoriete huidverzorgingsmerk, maar aangezien ik aan de kust woon en het minimaal 3,5 uur rijden is om bij een DM te komen ben ik er nog maar 2 keer geweest. Ik zou het onwijs tof vinden om deze producten te winnen! Vooral de douchegels, shampoo's en gezichtsmaskertjes vind ik altijd erg fijn. :) Ik heb alle stapjes gedaan, zelfs de extra stap. Nu maar duimen! Email: nienkeuitnederland@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik baal zo dat er geen dm bij mij in de buurt is :(! Doe graag mee! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik volg je op alles hihi! info@foryourstyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oohh hoor ben ik zo benieuwd naar! Ik heb nog nooit iets van Balea geprobeerd dus doe graag mee. Ik heb veel goede dingen gehoord over dit merk dus zou er graag over kunnen meepraten ;-) Ik doe dus graag mee! Ik volg je op Instagram en Facebook, en mijn email adres is noortjezwaans@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De producten van Balea zien er zo vrolijk uit.
  Ik doe graag mee en volg je via Facebook & Instagram en Jaoillerie nu ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Laatst kennis gemaakt net dit merk door een vriendin, zou er graag meer producten van uit proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil zelf al een lange tijd naar DM maar het komt er gewoon niet van (ik woon niet in de buurt van Duitsland en bezit ook geen auto...) dus ik doe graag mee met je winactie!
  Ik volg je nu op Facebook & Instagram :)
  (e-mail: dinjadonut@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijk vrolijk kadopakket, ik doe graag mee ! Ik volg je al op FB en Instagram en Jaoillerie ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, mijn email is; booklover68@hotmail.nl 😁

   Verwijderen
 11. Leuke actie, ik maak graag kans en heb ook de extra stap gedaan (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. gaaaf! ik doe mee! ik kom helaas nauwelijks in duitsland en ben maar 1x in de dm geweest maar was er toen nog niet echt bekend mee haha. ik heb ook de extra stap gedaan en mijn email is jiafengy@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooi pakket. Vooral de blauwe nagellak is top. Ik ding graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen