zaterdag 10 juni 2017

CityMarble telefoonhoesje van CaseCompany

 Plaatsen hebben een grote betekenis voor ons, ze doen je hart sneller kloppen en spreken tot je verbeelding. Denk bijvoorbeeld aan je geboortestad, de stad waar je voor het eerst verliefd werd of de reisbestemming van je dromen. CaseCompany maakt het mogelijk om je lievelingsplaats altijd bij je te hebben, met City Marble.


Met de City Marble tool van CaseCompany kun je je telefoonhoesje helemaal naar eigen smaak personaliseren met jouw lievelingsplaatsen. Het personaliseren is erg makkelijk. Eerst kies je het merk telefoon uit, vervolgens selecteer je het type model & je kiest wat voor soort hoesje je wilt (flip, transparant, soft, hard, mat of volledig geprint). Vervolgens kun je je locatie opgeven, daarna kun je kiezen uit 6 verschillende thema's, wel of geen label (met eigen tekst), je kunt in- en uitzoomen, de kaart draaien, tekst en emoji's toevoegen.


Zelf wist ik in eerste instantie niet zo goed voor welke plaats ik wilde gaan, totdat manlief Spanje ter sprake bracht. Dat wilde ik! Onze favoriete vakantie bestemming op mijn telefoonhoesje. 

Ik koos voor het thema classic en een hoesje wat volledig geprint is, waardoor het ook doorloopt aan de zijkant van het hoesje. Het label hing ik er ook aan en ik voegde een emoji toe, die ik na wat research op de exacte plek van ons appartement plaatste.

Toen was het wachten op het telefoonhoesje..


Ontzettend blij was ik toen ik hem in de brievenbus zag liggen. Ik vind hem in het echt nog leuker geworden dan ik hem op mijn beeldscherm vond. Het hoesje is ontzettend stevig, iets waar ik heel blij mee ben, want ik heb mijn telefoon pas een week en ik ben er heel zuinig op! Het hoesje klikt stevig vast, het was even wat duwen om hem erin te krijgen (lees: manlief moest eraan te pas komen, omdat ik niet harder durfde te duwen). Ook de uitsparingen voor knopjes, camera en microfoon zitten op de juiste plek. 


Voor welke plaats/stad zou jij gaan?

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

7 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Eentje met deze kleurtjes had ik nog niet gezien. Fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig dat je hem in kleur hebt genomen, ik heb er zelf eentje in zwart wit. Deze ziet er ook vrolijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond kleur in dit geval leuker in verband met de blauwe zee. xx

   Verwijderen
 3. Oh normaal zie je overal die zwart witte, deze ken ik helemaal niet. Leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk Amy die wil ik ook!!
  Hihi xx Betul

  BeantwoordenVerwijderen