maandag 24 juli 2017

Behind Jouvence #5 | Kittens, vierdaagsefeesten & Waalstrandje

 Afgelopen week had ik een redelijk relaxte week. Door de vierdaagsefeesten in Nijmegen was de praktijk vanaf donderdag gesloten, waardoor ik alleen maandag en woensdag ochtend heb gewerkt, heerlijk! Kijk je mee naar mijn week?

Maandag moest ik gewoon de hele dag werken, 's avonds na het eten en douchen wilde ik graag 13 reasons why verder kijken, ik moest nog iets van 6 afleveringen. Helaas werd ik ineens helemaal niet lekker, ik moest overgeven en ben daarna meteen naar bed gegaan.

[Mijn uitzicht vanaf bed]

Bengel was helaas ook ziek, die heeft niesziekte, waarvoor we antibiotica hebben gekregen. Z'n neusje zat helemaal verstopt, zo zielig. Het enige wat we konden doen; stomen op de badkamer. Bengel is inmiddels zo goed als opgeknapt, nu heeft Boefje het helaas te pakken.

Gelukkig voelde ik me dinsdag beter en kon ik bij mijn ouders de vierdaagse kijken, dit komt bij hun voor het huis langs. Het was erg gezellig en warm, we hebben van 10 uur 's morgens tot een uur of 4 's middags met de tuinslang aan het hek gestaan om iedereen te voorzien van koud water.

'S avonds ging ik met vriendinnetje Cindy, zusjelief en mijn nichtje naar de vierdaagsefeesten. Matrixx live aan de kade om te kijken naar de Vengaboys (filmpjes staan op Instagram). 

Woensdag moest ik een ochtend werken, ik had de nacht ervoor erg slecht geslapen. Om 5 uur sliep ik nog niet terwijl ik er om 7 uur uit moest. Ik was helemaal gesloopt!

Donderdagmiddag gingen manlief en ik even langs bij de Ikea, hier gingen we 'romantisch' uit eten ;) We kochten er onder andere een poppenbedje voor onze kattenkinders.

De kittens ontdekten de vensterbank, 's middags gingen manlief en ik nog even heerlijk aan het water liggen, het weer was immers goed.

'S avonds besloot ik, last minute, met vriendinnetje Cindy om naar de laatste avond van de vierdaagsefeesten te gaan. Het was superdruk, maar ook erg gezellig! Snollebollekes was er, het was een echte gangmaker.

'S avonds nog een zakje churros gescoord! Zaterdag ging ik samen met manlief even gauw op en neer naar Duitsland, om bij de DM onder andere toiletpapier te scoren en kattenbrokken bij de dierenwinkel.

Boefje in de douchebak. 

Zondag sliepen we eerst heerlijk uit, om vervolgens het hele huishouden te doen. Bengel kwam even helpen met het schoonmaken van de kattenbak.

De rest van de dag beentjes omhoog en lekker lui gedaan!

Hoe was jullie week?

2 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

  1. Wat een schatjes! En heerlijke namen hebben ze!
    Churro's, ik ben er dol op! Als er weer Appelpop is dan vind je mij bij de Churros stand! ;)

    BeantwoordenVerwijderen