maandag 31 juli 2017

Maybelline The graffiti nudes oogschaduw palette

Onlangs was ik bij de DM en daar stuitte ik op een nieuw oogschaduw palette van Maybelline - The graffiti nudes. Het verbaasde mij een beetje, want ik had het palette online nog nergens voorbij zien komen en ze hadden vrij recent the 24 karat nudes palette uitgebracht.


De oogschaduw komt in een zelfde formaat doosje als zijn voorgangers, er zit een groot venster in, waardoor je de kleuren oogschaduw meteen kunt zien. Het palette zelf is matzwart met daarop in glanzende/holografische letters de naam van het palette.


In het palette zitten 12 kleuren oogschaduw. Het zijn vrij uiteenlopende kleuren, wat het palette geschikt maakt voor zowel het maken van een nude- als een knallende avondlook. In het palette vind je ook nog een dubbelzijdige sponsapplicator.


Swatches
Swatches bovenste rij. De zwarte oogschaduw is de enige matte kleur in het palette, de rest bevat allemaal een shimmer, de een wat meer dan de ander.

Swatches onderste rij.

Ooglook

Voor deze ooglook gebruike ik de eerste kleur uit de bovenste rij van het palette in mijn binnenste ooghoek. In het midden gebruikte ik de vierde kleur (blauw) uit de bovenste rij en in mijn buitenste ooghoek heb ik een klein beetje van de mat zwarte kleur gebruikt.
Ik ben erg te spreken over dit oogschaduw palette, de pigmentatie is goed en er zitten mooie kleuren in het palette. Ze pakken goed op en zijn goed te blenden, bij de blauwe oogschaduw had ik een heel klein beetje last van wat fall out, maar bij de andere kleuren niet.

Desondanks denk ik niet dat het palette nou echt een must is, het zijn vrij uiteenlopende kleuren en echte nudes zijn het ook niet allemaal. De kwaliteit is prima, maar de kleuren vind ik niet erg bijzonder en geven me niet het wauw gevoel.

Het palette kocht ik bij de DM voor €9,95.


Ben jij al bekend met dit oogschaduw palette van Maybelline?


Dit vind je misschien ook interessant:

8 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Wat een toffe kleuren zeg! Hele leuke look ook geworden. Ik heb de andere twee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleuren heeft het palette. Je hebt er een mooie look mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleuren! Staan mooi bij je ogen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf ie felle kleurtjes zeg! Je hebt er een erg mooie look mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf! Nooit eerder een look gemaakt met de kleur blauw, maar dit ziet er heel tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf!! Ben benieuwd wanneer t in Nederland te koop is.

  BeantwoordenVerwijderen