donderdag 24 augustus 2017

5x zomerse dilemma's

Samen met Romy van The Sparkling Beauty legden we elkaar 5 zomerse dilemma's voor. Hieronder vind je de 5 zomerse dilemma's die Romy voor mij bedacht én de keuzes die ik heb gemaakt.

Romy is het gezicht achter The Sparkling Beauty, een persoonlijke blog waar ze post over dingen die haar bezig houden. Hierbij moet je onder andere denken aan dierproefvrije beauty, fashion, gezondheid & persoonlijke artikelen. Romy is een vrolijke en spontane meid, die houdt van winkelen & make-up. Mocht je benieuwd zijn geworden naar Romy & haar blog, neem dan zeker even een kijkje!


& nu op naar de 5 zomerse dilemma's die Romy voor mij bedacht heeft..

01. Ieder jaar naar een ander land op vakantie of in één keer een wereldreis maken?
De eerste vind ik meteen al een lastige, want een wereldreis maken lijkt me ontzettend gaaf, maar ik kies hierbij toch voor ieder jaar naar een ander land op vakantie. Duurt wat langer, maar dan heb ik nog wat om naar uit te kijken elk jaar.

02. De rest van je leven een mystery vakantie boeken of altijd je hele vakantie tot in de puntjes uitstippelen?
Ik ben een echte control freak en kan moeilijk dingen uit handen geven, dus deze keuze is snel gemaakt; alles tot in de puntjes uitstippelen. Zo weet ik tenminste waar ik aan toe ben en wat ik kan verwachten.
03. Ver op reis met een hele kleine koffer of dichtbij op reis met een grote koffer?
Ver op reis met een hele kleine koffer! Dan ga ik er vanuit dat ik naar een warm en zonnig land op reis ga, want dan heb ik ook niet veel nodig. Bikini, shorts, paar shirts/topjes en dan kom ik al een heel eind.

04. Lang vakantie met weinig zon of kort vakantie met veel zon?
Hmm.. Eigenlijk wil ik lang vakantie met veel zon, maar aangezien die optie er niet bij zit ga ik voor een korte vakantie met veel zon. Ik houd van de zon, dus geen/weinig zon is geen optie.05. Altijd op vakantie met maar 3 beauty producten of altijd op vakantie met je hele make-up stash?
Als ik mijn hele make-up stash moet mee gaan zeulen dan heb ik minstens een extra grote koffer nodig. Op vakantie gebruik ik sowieso weinig make-up, beetje mascara, highlighter en bronzer kom ik al een heel eind mee. Sinds kort heb ik wimperextensions, dus dan is de mascara eigenlijk al overbodig.

Benieuwd naar de 5 dilemma's die ik voor Romy verzon? Neem dan even een kijkje op haar blog!

9 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

 1. Leuke vragen! Mijn vriend en ik wilde volgende zomer een verassingsreis boeken, maar uiteindelijk zaten er toch enkele addertjes onder het gras waardoor we toch maar zelf een reis gaan plannen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, ja dat vind ik zo jammer aan sommige reizen (verrassingsreizen of via vakantieveilingen bijvoorbeeld), zitten dan meestal wat haken en ogen aan.

   Verwijderen
 2. Mooi uitgewerkt! Ik kan mij goed vinden in je antwoorden! �� Wat een gave foto met die vogels!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Ik ben ook echt een control freak dus ik zou ook gaan voor de vakantie helemaal uitstippelen, al lijkt een mystery vakantie me ook wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een mystery vakantie lijkt mij ook wel leuk hoor! En ik hoef echt niet maanden van tevoren al de dagplanning te maken, maar wil wel graag het vervoer erheen en de verblijfplaats geregeld hebben ;)

   Verwijderen
 4. Wat een leuke vragen, leuk om je antwoorden te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zo'n collab! En hele leuke foto's zo er tussendoor!

  BeantwoordenVerwijderen