maandag 7 augustus 2017

Nieuwe zonnebril van All Cheap Sunglasses

Ben ik helemaal klaar voor de zomer met mijn nieuwe zonnebril van All Cheap Sunglasses, laat de zomer op zich wachten, het lijkt wel herfst! Volgens berichten wordt het binnenkort weer zomer laten we het hopen, want ik heb nu vakantie en dan ben ik er helemaal klaar voor!


Ik mocht een zonnebril uitzoeken van All Cheap Sunglasses, just in time, want mijn oude zonnebrillen waren echt aan vervanging toe en ook niet meer echt van 'deze tijd'. 

Dat uitzoeken was nog wel even een dingetje, want ze hebben een erg ruim aanbod in zonnebrillen, voor ieder wat wils. Je kunt zoeken op mannen of vrouwen zonnebrillen, maar ook op stijl. Zo kun je onder andere kiezen voor classy & stylish of voor festival friends.

Nadat ik dan toch eindelijk een keuze kon maken, ik ging voor de pilotenbril Omaha in de kleur brown, bestelde ik mijn zonnebril.

Op de website staat; voor 17:00 uur besteld is morgen in huis. Ik houd ervan als websites snel leveren, want als je iets besteld wil je het eigenlijk het liefst dat zelfde moment nog hebben. De zonnebril werd inderdaad de volgende dag geleverd. 


De zonnebril zat netjes verpakt in een kartonnen doosje, inclusief een hoesje om je zonnebril veilig in op te bergen, zodat er geen krassen op komen en een brillendoekje. Ook altijd handig, want je krijgt er toch altijd vlekken op.

Ik vind de bril erg mooi, op de foto van de website leken de glazen iets rozer van kleur, in het echt zijn ze wat bruiner, maar desondanks het kleine kleurverschil ben ik er erg blij mee! Hij past goed, de neusvleugeltjes zijn beweeglijk, waardoor hij eigenlijk altijd goed aansluit op je neus.


De website zelf heeft ook nog een mooi concept, want voor elke bril betaal je een vast prijs van €7,95, bestel je er een tweede bij, dan betaal je hiervoor nog maar €6,00 en voor elk volgend exemplaar wat je erbij besteld betaal je nog maar €5,00. Daarnaast zijn de verzendkosten erg laag. Mocht je denken 'wat moet ik met 3 zonnebrillen of meer?'. Het is ook een leuke & goedkope manier om samen met vriendinnen een bestelling te plaatsen, met je familie of misschien wil je je zonnebrillen collectie eens flink uitbreiden? Op deze manier kan dat voor een leuke prijs.

& speciaal voor jullie! Als je via deze link je zonnebril besteld, betaal je ook nog eens géén verzendkosten.

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

4 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.