dinsdag 15 augustus 2017

Sieraden Jaoillerie + kortingscode

Sommigen weten het misschien al, maar naast dat ik 4 dagen in de week werkzaam ben in een tandartspraktijk, mijn blog onderhoud en een sociaal leven probeer te lijden, heb ik ook een eigen sieraden webshop; Jaoillerie. Ik schreef er al eens eerder iets over, maar er zijn weer een heleboel nieuwe sieraden bijgekomen en ik laat ze graag aan jullie zien & ik deel een kortingscode!


Er komen nog meer sieraden en accessoires bij, maar momenteel vind je er armbanden, enkelbandjes, kettingen, oorbellen, patches, fashion pins, sleutelhangers, wensflesjes, portemonnees, ringen, Ibiza elastiek & sieraden schaaltjes. 

Wat komt er nog bij? Het is de bedoeling dat er telefoonhoesjes, tassen, zonnebrillen, haaraccessoires & natuur-/edelstenen in de webshop bij komen. 


Alle sieraden worden op maat gemaakt en mocht je twijfelen over de maat, dan kun je beter voor iets kleiner gaan, want bijna alle armbanden zijn voorzien van een verlengketting.


Sieraden worden onder andere gemaakt van natuurstenen, halfedelstenen, schelpen, glaskralen, DQ materiaal, Swarovski elements, zoetwaterparels & meer..


Alle bestellingen worden leuk ingepakt, zodat het altijd een cadeau is om de sieraden van Jaoillerie te ontvangen. In het opmerkingen vakje kunt u eventueel aangeven of het voor een speciale gelegenheid bedoelt is, zoals een geboorte, verjaardag, kerst of misschien heb je wel voorkeur voor een kleur?


Jaoillerie staat zondag 17 september 2017 op de creatief Bemmel markt van 12:00 tot 17:00 uur. 


Met de kortingscode zomer krijg je 10% korting op je bestelling (géén minimale bestelwaarde) & een zakje met een aantal studs gratis erbij!! Op=op! [geldig t/m 27-08-2017] .


Bij 100 volgers op Instagram en bij 200 volgers op Facebook komt er een leuke winactie online.

Je kunt Jaoillerie volgen op Facebook & Instagram.

1 opmerking:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.