donderdag 5 oktober 2017

Fotoboekje van de kittens

Het is even een tijdje wat stil geweest op Jouvence, sorry daarvoor, ik zal binnenkort een Behind Jouvence update geven met wat me allemaal bezig heeft gehouden de afgelopen maand. Nu over op wat leuks! Van Saal Digital mocht ik een fotoboek testen. Ik hoefde niet lang na te denken wat ik hiermee wilde, het leek me namelijk leuk om de eerste foto's van onze kittens te gebruiken. Zodat we een boekje met herinneringen hebben van hoe ze de eerste weken waren.

Ik koos een fotoboek in A5 formaat, dit formaat is niet te groot en ligt/past makkelijk in de hand. Voor het samenstellen van je eigen fotoboek moet je eerst de software downloaden, dit is zo gedaan. De software voor het samenstellen van je fotoboek is erg gebruiksvriendelijk, het wijzigt zich eigenlijk vanzelf. Daarnaast was er heel veel keuze in verschillende opties. De achtergrond een kleur of afbeelding geven, tekst plaatsen waar je maar wilt in diverse lettertypen, foto's iets draaien of spiegelen, de software geeft duidelijk aan welk deel van je foto wegvalt & nog veel meer..

Na het bestellen had ik het fotoboek echt binnen een aantal dagen al in huis, supersnel! Meestal duurt het vrij lang voordat je iets soortgelijks in huis hebt, doordat het een gepersonaliseerd product betreft, maar mijn fotoboek kon ik na 3 dagen al in handen houden.

De kwaliteit van het fotoboek is ook meer dan prima, de pagina's voelen stevig aan, de foto's zijn mooi en duidelijk. Zelf koos ik voor een glanzende omslag, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een linnen of leder omslag. Ook voor de pagina's zelf kun je aangeven of je glanzend of mat papier wilt.

Ik ben erg blij met het fotoboek, zo heb ik snel een mooie herinnering bij de hand van hoe klein de kittens wel niet waren toen we ze net kregen, want ze groeien als kool! Ook leuk om erbij te pakken als er een keer visite is.

Op de website van Saal Digital vind je nu een kortingscode waarmee je €15,- korting krijgt op je fotoboek.

Waar zou jij een fotoboek van maken? Vakantie, weekendje weg, je huisdier?

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

2 opmerkingen:

Bedankt voor het achterlaten van een reactie ♥
Ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jouw pagina.

  1. Ik heb ook een fotoboek met allemaal foto's van mijn katten, is zo leuk! Een fotoboek kan je makkelijker meenemen om aan anderen te laten zien (geen gesjouw met je laptop, ideaal!)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja precies & het blijft leuk om af en toe erbij te pakken en terug te kijken.

      Verwijderen